Garantie

Houthandel RTT geeft garantie conform de door de fabriek afgegeven garantie. Daarnaast hebben onze producten ook een wettelijke garantie. Deze garantie is geldig indien normaal gebruik is gemaakt van het product, het niet kapot is gegaan of is beschadigd door normale slijtage en uzelf het product niet kapot gemaakt of beschadigd heeft. Elke aanspraak op garantie vervalt indien derden zonder schriftelijke toestemming van Houthandel RTT aan de geleverde goederen reparaties of werkzaamheden verrichten of hebben verricht.

Het nazakken van een poort valt niet onder de garantie. Door de verstelbare scharnieren kunt u deze poort zelf eenvoudig na stellen.

Ook valt schade door weersomstandigheden niet binnen de garantie. Hieronder valt ook het scheef of omwaaien van een schutting.

 

Extra informatie over natuurproducten:

Beton:
Kleine luchtbellen kunnen zich voordoen in beton. Betonproducten worden gemaakt door vermenging van zand, grind, cement en water. Bij beton kan cement een chemische reactie aangaan met water, waardoor vrije kalk wordt gevormd. De kalk zet zich op het betonoppervlak af als witte uitslag (kalkuitbloeding). Dit verschijnsel hoort bij de productie van beton en verdwijnt vanzelf door het weer of door slijtage. Deze verschijnselen vallen niet binnen de garantie.

Onder de garantie valt:

  • Grove scheuren of gaten bij oplevering.
  • Spontaan kapot knappen van het beton (niet door druk bij hoogteverschillen).
  • Betonrot.

Hout:
Droogte scheuren kunnen na verloop van tijd ontstaan in hout. Met name is dit mogelijk bij de Beto-dichtschermen door de breedte van de planken. Ook kleurverandering is van toepassing bij hout. Deze verschijnselen vallen niet binnen de garantie.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

© 2015 - 2023 Houthandel RTT zakelijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

-